Image: Pixabay • 22. November 2021

Hvad Laver En It Supporter? - Find Ud Af Det Her

Hvad laver en it supporter? - En it supporter arbejder med at at løse problemer inden for it, det vil sige elektronik så som computere, skærme, printere, servere, router og modems. 

Enten er de ansat i en virksomhed hvor de ordner it internt i virksomheden, eller også sidder de i en virksomhed hvor de er konsulenter for andre virksomheder eller privatpersoner.

Det er ikke kun problemer de hjælper med at løse, det kan også være når det tekniske udstyr skal sættes op eller hvis det skal vedligeholdes.

It support kan omfatte både hardware og software, hvilket vil sige at det både er de fysiske elektroniske apparater, men også alt det digitale.

Eksempelvis hvis vi snakker computere, så de både stå for det fysiske, det vil sige ledninger, skærmen, computeren, musen, tastaturet osv. men også hjælpe til digitale programmer som word, anti-virus, opdateringer osv.

Så en it supporter kan have mange funktioner, men det er ikke ens betydende med at den enkelte it supporter nødvendigvis står for alle de overnævnte ting.

Nogle er specialiseret indenfor specifikke områder, som så bliver de funktioner de varetager.

Eksempelvis hvis du har problemer med dit internet, så er det også en it supporter du kommer til at snakke med.

Du læser teksten på netop denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Hos avXperten finder du et stort udvalg i elektronik

Hvad er forskellen mellem analog og digital?

Analog og digitale signaler er meget forskellige, men for nogle kan det være lidt svært at kende forskel. Netop dette gør vi lidt nemmere i dette indlæg, hvor vi kort vil forklare de væsentligste forskelle mellem an…

Hvad laver en Datamatiker? Det konkrete svar

Man siger ofte, at nutidens rockstjerner er dem, der har et talent for tech. Techvirksomheder dominerer erhvervslivet på utroligt mange måder, og denne udvikling ser kun ud til at blive mere og mere udbredt. Mere traditi…